Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории с падащо меню

Рекламации

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА НА РЕКЛАМАЦИЯ

 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин www.mebeliizgofno.bg, има право на рекламация при:

 - при дефекти на стоката;

 - констатирани липси;

 - несъответствие с обявения размер;

 - не е спазен предварително уговорения срок за доставка.

 

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация, Потребителят може да претендира за замяна на стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или за друг артикул. Доплаща се разликата, ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма "ЛЕО ЕКСПРЕС".

 

Връщането се осъществява само при следните условия:

 - Запазен добър търговски вид 

 - Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента. При замяна на стока, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП.

При рекламация и нежелание от страна на клиента да му бъде заменена стоката МЕБЕЛИИЗГОДНО.БГ се ангажира да върне  заплатената от КЛИЕНТА сума в срок до 5 дни след връщане на закупената стока.

 

Условия за отказ на извършена поръчка:

 - Поръчка може да се откаже, без да се упоменава причината за това;

 - Периодът за отказ на заявена стока  - 24 часа.

 

Тези "Общи условия" могат да бъдат променяни по преценка на администраторите, но задължително предварително отразени в "Условия за ползване" на сайта, където ползвате услугите.