Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории с падащо меню

Новини

Топ 5 съвета при закупуване на мебели онлайн

Дата: 16 Мар 2017

В днешния динамичен свят пазаруването на всякакъв вид стоки чрез Интернет набира особена популярност, eто няколко съвета относно закупуването на мебели онлайн:

 

1. Сравнявайте цените:

Интернет предоставя бързо и удобно сравняване на цените чрез търсачките, копирайте името на харесания от вас модел и го поставете във Google, след секунда ще имате възможност да разгледате оферти от редица сайтове и да изберете най-добрата. Обърнете внимание дали дадено име излиза само в сайта в който сте го гледали, ако това е така има голяма вероятност името да е измислено от търговеца с цел продуктът да се продава на по-висока цена, потърсете модела и в други онлайн магазини. Често срещана практика при мебелите е ниска цена но скъпа доставка, проверете стойността и условията на доставката преди да направите поръчка. 

 

2. Прегледайте стоката при самата доставка:

Въпреки правото Ви по закон позволяващо във 14 дневен срок  да върнете закупения онлайн от вас продукт, не се колебайте да прегледате стоката в момента на доставка това би ви спестило излишни разходи и физически труд, ако по-късно установите някакви несъответствия и решите да върнете поръчката. Ако доставката се извършва чрез куриер и не е предоставена опция за преглед, имате право да изискате от куриера да се свърже с търговеца и да получите възможност за преглеждане. Обърнете внимание на опаковката, ако тя е скалъпена и без отличителни стикери от производителя, е възможно да ви е доставена използвана мостра.

 

3. Капарирайте чрез банков превод:

Ако поръчвате нестандартно изделие, то най-вероятно ще ви бъде изискано авансово плащане, изискайте то да се извърши чрез банков превод към предоставена от сайта фирмена сметка. При евентуално неспазване на договора от страна на търговеца, банковото платежно извлечение е най-доброто ви доказателство, че сте извършили авансово плащане.

 

4. Позвънете:

Имате затруднения при избора или нещо не ви е ясно ? Не се чудете, а позвънете, използвайте опита на търговците, за да получите лесно и удобно правилните съвети или отговори на Вашите въпроси, също ако имате затруднения с поръчването, то може да бъде осъществено и по телефона.

 

5. Избягвайте не добре изглеждащите сайтове:

Качествен сайт - качествено обслужване ! Разгледайте добре сайта от който възнамерявате да направите Вашата поръчка, ако той изглежда объркващ, неподдържан, преобладават обяви без снимки, има страници които не се зареждат е възможно да не получите най-доброто обслужване и дори самият сайт да е вече неактивен и вашата поръчка да не бъде отразена.

  

                                                                                                        

Харесай, сподели и спечели :)

Дата: 19 Окт 2016

Харесай, сподели и спечели :)

 

Фотьойл "Тайпе" в цвят по избор !

 

Mebeliizgodno.bg организира томбола за своите почитатели във Facebook, за да се запишете трябва да харесате и споделите тази публикация до 8 ноември.

На 9.11.2016, чрез софтуер на случаен принцип, ще бъде изтеглен печелившият участинк.

 

Адрес за участие:

https://www.facebook.com/mebeliizgodno/posts/1082914391786444?pnref=story

 

Вашият онлайн магазин за мебели е вече отворен. 

Дата: 23 Май 2014

Онлайн магазинът е готов. Гордеем се с това което сме постигнали и което ще постигнем. 

«1» Страница 1 от 1